Bion Skincare

BiON Skincare: producten die diep in de huid werken

Bij Huidverbetering Groningen gebruiken BiON Skincare producten, een zeer hoogwaardige farmaceutische huidproducten (cosmeceuticals) die inwerken op de levende huidlaag. Dit in tegenstelling tot producten uit de parfumerie, drogist of apotheek, die slechts een verzorgende werking hebben op de dode huidlaag. Deze producten voeden de huid niet, en veroorzaken in het ergste geval zelf verstopping, waardoor je er juist puistjes van krijgt, of een droge huid. Farmaceutische huidproducten werken in de diepere huidlagen op cellulair niveau, waardoor fijne lijntjes en zonneschade verminderen, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. Hierdoor krijg je een jongeren, gezondere huid.

BiON Skincare combineert professionele behandelingen met thuisproducten

Wij werken met cosmeceuticals van het Amerikaanse huidverbeterende merk BiON Skincare. Dit merk is in de afgelopen 25 jaar op de Amerikaanse markt en staat bekend als een van de beste productlijnen voor huidverbetering en huidverzorging.  Door een combinatie van professionele behandelingen en hoogwaardige farmaceutische huidproducten voor thuis, boeken mensen met uiteenlopende huidproblemen geweldige resultaten. Voor ieder huidprobleem is er wel een passende behandeling en thuisbehandeling.

 

 

Echte huidverbetering door de oorzaak aan te pakken

Stel, je wilt vooral de rimpels in je gezicht verminderen. De behandeling concentreert zich in dit geval op de rimpels en huidverslapping om het gewenste resultaat te behalen. Maar net zo belangrijk als de behandeling is het gebruik van producten om het huidconditie te verbeteren. Hierdoor ondersteun je je huid bij het voorkomen van nieuwe rimpels, door de eigen biologische aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen, elastine of een vochtbinder zoals hyaluronzuur. Hiervoor zijn cosmeceutical samengestelde producten essentieel. Deze bevatten ingrediënten om levende cellen zoals fibroblasten en keratinocyten in de huid te activeren. Als de fibroblasten goed geactiveerd worden, kunnen ze collageen en elastine aanmaken, wat de bouwstoffen zijn voor ons bindweefsel. Het resultaat: een stevige en veerkrachtige huid met een gezonde vochthuishouding.

 

BiON Skincare voor huidproblemen

Cosmeceutical huidproducten van BiON zorgen voor een optimale oplossing voor je huidprobleem of je wensen. Bij Huidverbetering Groningen hebben wij o.a. de juiste producten voor de volgende huidproblemen:

veroudering Bion SkincareVeroudering:

Producten tegen veroudering bevaten de juiste ingredienten voor celgroei, huidverstrakking, collageenaanmaak, anti-pigment en anti-oxidanten samenstelling. Ingrediënten zoals: Vitamine A (Retinyl acetate), Ferulic acid, Glycolzuur, Alpha Lipoic Acid, of Tocopherol spelen een grote rol in anti-ageing producten.

 

 

Pigment Bion Skincare

Pigmentvlekken:

Tegen pigmentvlekken hebben wij de “Mandelic Serum” van BiON Sincare. Dit product bevat: Azelaic acid, Amandel zuur,   Natrium PCA (pyrrolidone carboxylic acid: een naturelijke component van de huid), melkzuur en meer! Dit is een van de beste pigmentremmers/verblekers op de markt.

 

Salicylic Acne Bion SkincareAcne:

Bij een acnehuid is het belangrijk om de talgproductie te verminderen, ontstekingsreacties ondecontrole te houden, bacteriële populaties te reduceren en littekens te voorkomen. Hierbij spelen biologisch actieve ingrediënten een belangrijke rol. Onze acneproducten van BiON Skincare, bij voorbeeld de Salicylic/Glycolic Gel bevordert afschivering om acne onder controle te krijgen.

 

rosacea Bion SkincareRosacea:

BiON Skincare heeft serums, cleansers en moisturizers  samengesteld voor een gevoelige huid en rosacea. Het bevat hydraterende en krachtige kalmerende ingrediënten om roodheid en jeuk terug te dringen. Direct na het aanbrengen voelt de huid al zachter en is zichtbaar minder geïrriteerd.