Bovenlip rimpelcorrectie

Rimpels op de bovenlip

Plooien bij de bovenlip worden ook wel ‘plooirokje’ of’barcode’ genoemd. Deze bovenliprimpels komen veel voor en worden vaak als hinderlijk ervaren. Wie veel rookt, heeft eerder te maken met rimpels boven de bovenlip. Maar ook ook niet-rokers kunnen te maken krijgen met deze rimpels, door zonneschade, luchtverontreiniging, stress, of genetische aanleg.

 

 

Plexr vervlakt bovenliprimpels

Plooien boven de bovenlip zijn eenvoudig met en Plexr-behandeling te vervlakken. Door de huid rond de plooien bij de bovenlip met plasmastralen te behandelen, zorgt Plexr binnen een paar minuten al voor een spectaculaire verstrakking van plooien in het mondgebied. Fijne lijntjes verdwijnen en diepere rimpels zijn al direct na de behandeling zichtbaar minder diep, waardoor u er jaren jonger uitziet. Door de aanmaak van nieuw collageen wordt de huid steviger en elastischer, en het resultaat is blijvend.

Plexr als alternatief voor fillers

Niet alleen biedt Plexr een natuurlijker resultaat dan fillers, het resultaat is ook blijvend. Semi-permanente fillers zijn altijd tijdelijk, waardoor je na een periode van 6 maanden tot een jaar opnieuw behandeld moet worden. Bij een Plexr-behandeling  komen geen naalden en geen lichaams-vreemde substanties kijken, maar heb je wel blijvend resultaat. Ook stimuleert Plexr de collageenaanmaak, waardoor de huid in de maanden na de behandeling steviger wordt. Je huid wordt weer veerkrachtig en van binnenuit jonger.

Betaalbare antirimpelbehandeling

Voor veel vrouwen zijn ze een flinke ergernis, die verticale rimpeltjes aan de bovenkant van de lippen. Gelukkig zijn ze met Plexr prima te verhelpen. Naast het feit dat een Plexr-behandeling veilig is en je er snel van herstelt, is het ook heel betaalbaar. Een behandeling kost een fractie van de prijs van een operatieve ingreep.

Maak een afspraak