Peelings – Fruitzuur

Fruitzuurpeelings voor een frisse, veerkrachtige huid

Een zogenaamde fruitzuurpeeling is een van de meest gevraagde behandelingen bij Huidverbetering Groningen. Een peeling geeft mooie resultaten en kan bij veel huidproblemen ingezet worden. Een fruitzuurpeeling is een vloeistof die een zuur bevat waarmee het de bovenste laag van de huid kan verweken. Meestal worden zuren zoals glycolzuur, salisylzuur, en melkzuur gebruikt. Vaak wordt er ook wel gesproken van een chemische peeling. Hierdoor kunnen de dode huidcellen versneld afschilferen en kan een nieuwe huid beginnen te groeien. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid ook steviger wordt. Bij Huidverbetering Groningen beschikken we over veel verschillende peelings en de vakkennis om een peeling in te zetten bij verschillende huidproblemen.

 

Expertise en vakkennis: de juiste peel voor uw huid

Bij Huidverbetering Groningen gebruiken we voor elke huid de geschikte peel, voor een optimaal resultaat. 

 

Een gladde huid door fruitzuurpeeling

Door een peeling wordt een laag dode huidcelen aangetast, waardoor de oude huid begint af te schilferen. Dit verhoogt de celdeling, wat de afschilfering nog meer versnelt. Hierdoor krijg je een huid die meer in balans is, en die een betere waterhuishouding heeft. De huid wordt gladder, heeft een betere doorbloeding en ziet er fris, egaal en stralend uit.

 

 

 

 

 

Peelings worden vaak ingezet bij: 

Behandeling afgestemd op jouw wensen en huidtype

Voor je tot een peeling besluit, is het belangrijk om je van tevoren goed te laten informeren. Daarom krijg je altijd een gratis en vrijblijvend consult. Dan kunnen we kennismaken, en bepreken we je persoonlijke wensen en kan ik uitgebreid op je vragen ingaan. Tijdens het consult vertel ik alles over de behandeling en geef een realistische inschatting van het resultaat dat je kunt verwachten. Omdat elk gezicht en elke huid anders is, is elke behandeling maatwerk. Wil je weten wat een peeling jou zou kunnen opleveren? Neem dan contact op voor een afspraak.

Maak een afspraak voor een consult

Voor een optimaal resultaat adviseren we vaak in het begin peelings in kuurverband (ongeveer zes keer) om de huidconditie op peil te brengen. Daarna zijn onderhoudsbehandelingen mogelijk.