Plexr ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie met Plexr

Als je last hebt van hangende oogleden, is Plexr het alternatief voor een operatieve ooglidcorrectie. Bij Huidverbetering Groningen worden alle Plexr-behandelingen uitgevoerd door Dr. Daniel Chesik. Hierbij wordt de huid boven of onder het ooglid gelift zonder dat je onder het mes hoeft. De behandeling is populair voor boven- en onderooglidcorrecties, maar ook voor de verwijdering van kraaienpootjes of de rimpels rond het mondgebied. Plexr wordt al sinds een paar jaar met groot succes in het buitenland (o.a. Engeland, Duitsland, Italië, Frankrijk) toegepast als alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties of voor fillers en botox. Deze methode is de afgelopen jaren ook in Nederland aan een opmars bezig omdat die  veilig, snel en en blijvend resultaat biedt. 

 

Hangende oogleden komen vaak voor

Het komt vaak voor dat mensen vroeger of later last krijgen van overhangende oogleden. Een slappere huid boven de ogen hoort bij het verouderingsproces, maar de ene persoon heeft er meer last van dan de andere. Vaak is de oorzaak erfelijk: als overhangende oogleden veel in je familie voorkomen, is de kans dat je er zelf mee te maken krijgt ook groter. Als je last hebt van hangende oogleden, of je wilt er graag jonger of wakkerder uitzien, dan kun je besluiten tot een ooglidcorrectie met Plexr.

 

Plexr lift oogleden zonder operatie

Bij een traditionele ooglidcorrectie wordt een teveel aan huid boven het bovenooglid operatief verwijderd. Na de behandeling is het ooglid weer zichtbaar, waardoor je er jonger en ‘wakkerder’ uitziet. Bij een Plexr-behandeling wordt er geen huid weggesneden, maar wordt er een huidlaagje boven de oogleden met plasmastralen ‘verdampt’. Het voordeel van een Plexr-behandeling boven een chirurgische ingreep is dat het resultaat van de behandeling heel natuurlijk is. In plaats van dat je er ‘gelift’ uitziet, oog je jonger en frisser, omdat je huid wordt gestimuleerd zich te vernieuwen. Je huid wordt dus zelf aan het werk gezet om weer stevig en veerkrachtig te worden.

Plexr lift en stimuleert collageenaanmaak

Hieronder is het resultaat van een Plexr-behandeling na een paar maanden te zien. Links is de foto voor de behandeling, waarin er duidelijk een deel van het bovenooglid overhangt. Rechts is de foto na de behandeling. Het teveel aan overhangende huid is verdwenen, en de huid eronder en eromheen is strakker en jonger door nieuwe collageenaanmaak. Ook voor een onderooglidcorrectie is een Plexr-behandeling heel geschikt.

Direct na de behandeling al resultaat

Direct na de behandeling is het ooglid al duidelijk zichtbaar. Boven het ooglid zijn nu bruine korstjes gevormd, die binnen vier tot zeven dagen van de huid vallen. Het is belangrijk om de korstjes vanzelf af te laten vallen, om de huid eronder zelf te laten herstellen en de collageenaanmaak te bevorderen. Als de korstjes verdwenen zijn, is de huid eerst nog wat rood. Dat is de nieuwe, verjongde huid. De roodheid verdwijnt in de loop van de weken vanzelf, en doordat de huid nieuw collageen aanmaakt, is het liftende effect na een paar maanden écht optimaal. Click hier Voor meer informatie over de nazorg van een plexr behandeling.

Plexr als alternatief voor botox en fillers

Veel mensen kiezen voor botox of fillers om rimpels op te vullen. Maar het grote nadeel van deze twee methodes is dat er een lichaamsvreemde stof in de huid wordt gespoten, én dat de behandeling nooit blijvend resultaat biedt. Een botox-behandeling moet eens in de drie à 6 maanden herhaald worden, en hetzelfde geldt voor fillers. Bovendien is het resultaat vaak onnatuurlijk – bij botox worden gezichtsspieren plaatselijk verlamd, en bij fillers kun je vaak zien dat er iets in het gezicht is gespoten. Bij een Plexr-behandeling wordt er niets in de huid gespoten, maar wordt de huid plaatselijk verdampt met plasma. Dit zorgt voor een verstrakkend effect. De huid onder het behandelde gebied wordt daarnaast gestimuleerd om zelf weer collageen aan te maken, waardoor de huid van binnenuit verjongt. En het resultaat is blijvend. Deze behandeling is in alle opzichten dus de meest natuurlijke en duurzame manier om rimpels te vervlakken of verwijderen.

Dr Chesik – de Plexrspecialist van het Noorden

Dr Daniel Chesik is een van de eerste specialisten in Nederland die zich heeft verdiept in non-chirurgische ooglidcorrecties. Plexr Plasma Lift viel al een paar jaar op door goede resultaten in het buitenland, maar begint nu pas in Nederland aan populariteit te winnen. Dr Chesik heeft zich als een van de eerste doctors gespecialiseerd in het gebruik van Plexr Plasma Lift om oogleden te liften en om kraaienpootjes en mondrimpels te verwijderen. Hij zag in deze behandeling een uitstekend alternatief voor chirurgische ooglidcorrecties voor mensen die wel graag een ooglidcorrectie willen, maar die liever geen operatie willen. En omdat er bij een Plexr-behandeling geen lichaamsvreemde stoffen in de huid worden gespoten, zoals bij botox of fillers, is Plexr ook heel geschikt voor mensen die op een natuurlijke manier willen worden behandeld.  In de volgende link vindt u informatie over wetenschappelijke publicaties die door Dr. Daniel Chesik zijn gepubliceerd in nationale en internationale medische vakbladen. 

 

De voordelen van een Plexr behandeling:

  • Alternatief voor chirurgie
  • Zonder snijden/scalpels
  • Geen narcose
  • Geen hechtingen
  • Korte hersteltijd
  • Geen littekenvorming
  • Veilig
  • Effectief liftend resultaat

Maak een afspraak